Новости и Соопштенија

Известување до сите студенти,

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Известување до сите студенти,
by Драгица Трајковска - Wednesday, 24 August 2022, 12:03 PM
 

Почитувани студенти,


Се известуваат сите студенти кои ги немаат положени сите испити од тековната година или имаат заостанато испити од друга година, заклучно со Септемвриската испитна сесија,треба да ги положат заостанатите испити.

Неположените испити се презапишуваат во следната академска година.


Со почит,

            МИТ Универзитет