Новости и Соопштенија

Распоред за полагање во јунска сесија, академска 2021-22 година на Факултет за психологија

 
 
Драгица Трајковска 'ın resmi
Распоред за полагање во јунска сесија, академска 2021-22 година на Факултет за психологија
yazan Драгица Трајковска - 8 Haziran 2022, Çarşamba, 17:07
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот за полагање во јунска сесија на Факултет за психологија.


Со почит,

МИТ Универзитет