Новости и Соопштенија

Заверка на летен семестар

 
 
Драгица Трајковска 'ın resmi
Заверка на летен семестар
yazan Драгица Трајковска - 8 Haziran 2022, Çarşamba, 15:52
 

Почитувани студенти,


                 Ве информираме дека Заверка на летен семестар ќе се врши во период од 13.06.2022 – 17.06.2022 година. Потребно е сите студенти да пополнат семестрален лист за заверка на семестар во службата за студентски прашања со приложена уплатница  (Ве молиме уплатниците  да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија), секој работен ден од 09:00 -15:00 часот.

                  Ве замолуваме за ажурност и редовност за заверка на летен семестар, со цел непречено одвивање на Вашиот академски статус.


    Со почит,

    МИТ Универзитет