Новости и Соопштенија

Заверка на летен семестар

 
 
Слика од Драгица Трајковска
Заверка на летен семестар
од Драгица Трајковска - среда, јуни 8 2022, 3:52
 

Почитувани студенти,


                 Ве информираме дека Заверка на летен семестар ќе се врши во период од 13.06.2022 – 17.06.2022 година. Потребно е сите студенти да пополнат семестрален лист за заверка на семестар во службата за студентски прашања со приложена уплатница  (Ве молиме уплатниците  да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија), секој работен ден од 09:00 -15:00 часот.

                  Ве замолуваме за ажурност и редовност за заверка на летен семестар, со цел непречено одвивање на Вашиот академски статус.


    Со почит,

    МИТ Универзитет