Новости и Соопштенија

Известување за апсолвенти

 
 
Драгица Трајковска 'ın resmi
Известување за апсолвенти
yazan Драгица Трајковска - 18 Mayıs 2022, Çarşamba, 11:45
 
Почитувани студенти,


  Се известуваат сите апсолвенти, од сите факултети на МИТ Универзитет - Скопје дека сликањето за табло ќе се одвива во периодот од 23.05 (понеделник) до 27.05 (петок) во Фото студио Мите (Photo station), кое се наоѓа кај грчка амбасада.

   Цената изнесува 1.200 денари во која се вклучени разни слики и мало табло во формат А3.

   Право на сликање имаат студентите кои ги завршиле студиите од прв циклус на студии и имаат подмирено школарина.

   За дополнителни информации во врска со сликањето, јавете се на газдата Мите 070399775.


Со почит,

МИТ Универзитет