Новости и Соопштенија

Факултет за безбедносни науки и Правен факултет

 
 
Слика од Благој Цонев
Факултет за безбедносни науки и Правен факултет
од Благој Цонев - четврток, јануари 9 2020, 7:28
 

Се известуваат студентите на Факултетот за безбедносни науки и Факултетот за ПНМОД дека потписи кај доц. Наташа Георгиева, доц. Благој Цонев и доц. Благица Михајловска Котовчевска ќе може да земат на 13.1.2020 г. (понеделник) во п1 во објект Аеродром од 11.00 до 12.15 часот.