Новости и Соопштенија

Факултет за МЕНАЏМЕНТ - Распоред за втор колоквиум, декемвриска сесија 2019/2020

 
 
Елеонора А. 'ın resmi
Факултет за МЕНАЏМЕНТ - Распоред за втор колоквиум, декемвриска сесија 2019/2020
yazan Елеонора А. - 23 Aralık 2019, Pazartesi, 16:08
 

Почитувани студенти,

Погледнете го рапсоредот за втората колоквиумска недела на факултетот за Менаџмент, декемвриска сесија 2019/2020 ОВДЕ