Новости и Соопштенија

Факултет за МЕНАЏМЕНТ - Распоред за втор колоквиум, декемвриска сесија 2019/2020

 
 
Слика од Елеонора А.
Факултет за МЕНАЏМЕНТ - Распоред за втор колоквиум, декемвриска сесија 2019/2020
од Елеонора А. - понеделник, декември 23 2019, 4:08
 

Почитувани студенти,

Погледнете го рапсоредот за втората колоквиумска недела на факултетот за Менаџмент, декемвриска сесија 2019/2020 ОВДЕ