Новости и Соопштенија

РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФAКУЛТЕТ ЗА ПНМОД

 
 
Слика од Дарко Данилоски
РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФAКУЛТЕТ ЗА ПНМОД
од Дарко Данилоски - петок, февруари 8 2019, 10:59
 

РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Факултет за ПНМОД - зимски семестар 2018/2019