Новости и Соопштенија

РАСПОРЕД за ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН

 
 
Слика од Кире Бабаноски
РАСПОРЕД за ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН
од Кире Бабаноски - понеделник, декември 17 2018, 10:42
 

РАСПОРЕД за ДЕКЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Факултет за безбедносни науки - зимски семестар 2018/2019