Новости и Соопштенија

Годишна изложба на студентски проекти од академската 2017/2018 година

 
 
Невена Цонева 'ın resmi
Годишна изложба на студентски проекти од академската 2017/2018 година
yazan Невена Цонева - 25 Haziran 2018, Pazartesi, 09:56
 

Почитувани,

Факултетот за Архитектура при МИТ Универзитет - Скопје, со особена чест и задоволство Ве поканува на отворањето на годишната изложба на студентски проекти од академската 2017/2018 година. Изложбата ќе се отвори во вторник, 26.06. во 19 часот, на вториот кат на МИТ Универзитет - Скопје, објект „City Gallery“, плоштад Македонија. 

На отворањето на изложбата, ќе бидат доделени награди и признанија на најдобрите студенти на факултетот, проследено со коктел забава.


Факултет за архитектура