Новости и Соопштенија

Промена на термин за испит по англиски јазик

 
 
Admin User 'ın resmi
Промена на термин за испит по англиски јазик
yazan Admin User - 28 Mayıs 2018, Pazartesi, 11:02
 

Се известуваат студентите од Факултетот за менаџмент, менаџмент на еколошки ресурси и психологија дека испитите по Англиски јазик закажани во среда, 30.5.2018, ќе се одржат истиот ден со почеток во 10:15 ч.

МИТ Универзитет