Новости и Соопштенија

Известување за термини за одржување испити кај проф. д-р Марула Николоска

 
 
Невена Цонева 'ın resmi
Известување за термини за одржување испити кај проф. д-р Марула Николоска
yazan Невена Цонева - 27 Nisan 2016, Çarşamba, 11:35
 

Почитувани,

Се известуваат студентите од Факултет за архитектура дека термините за полагање во априлска испитна сесија, академска 2015/2016 година кај проф. д-р Марула Николоска се следните:

  • Основи на архитектонска проектирање / Елементи на архитектонско проектирање - 28.04.2016 г., 12:15.
  • Историја на архитектура - 28.04.2016 г., 15:00.

Сите испити се спроведуваат во предавална 2, Објект City Gallery.