Новости и Соопштенија

Известување за трансакциски сметки на МИТ Универзитет

 
 
Слика од Admin User
Известување за трансакциски сметки на МИТ Универзитет
од Admin User - четврток, август 20 2015, 1:40
 
Почитувани студенти,

Трансакциските сметки на МИТ Универзитет се следните:
  • Денарска сметка во Алфа банка: ПП10 или ПП30.
  • Денарска сметка во Халк банка: ПП10 или ПП30.
  • Девизна сметка во Халк банка - овде.


Со почит,

МИТ Универзитет