Новости и Соопштенија

Известување за студентите на насоката Безбедност и финансиска контрола

 
 
Слика од Admin User
Известување за студентите на насоката Безбедност и финансиска контрола
од Admin User - петок, февруари 6 2015, 12:40
 
Почитувани,

Се известуваат студентите од 5-ти семестар од Факултетот за менаџмент, насока: Безбедност и финансиска контрола кои ќе го полагаат испитот по предметот Вовед во криминалистичка психологија оваа сесија, да ги испртат своите семниарски/презенатации на меилот од предемтниот професор доц. д-р Мирослав Пендароски.

Со почит,
д-р Калина Сотироска Иваноска