Новости и Соопштенија

Известување за сите студенти при МИТ Универзитет

 
 
Невена Цонева 'ın resmi
Известување за сите студенти при МИТ Универзитет
yazan Невена Цонева - 11 Haziran 2014, Çarşamba, 11:00
 
Почитувани студенти,

Ве потсетуваме дека најдоцна до среда, 18.06.2014 година, да ги доставите семинарските трудови по сите предмети кај професорот Маријан Стевановски.

Со почит,
проф. д-р Маријан Стевановски