Новости и Соопштенија

Известување за сите студенти при МИТ Универзитет

 
 
Picture of Невена Цонева
Известување за сите студенти при МИТ Универзитет
by Невена Цонева - Wednesday, 11 June 2014, 11:00 AM
 
Почитувани студенти,

Ве потсетуваме дека најдоцна до среда, 18.06.2014 година, да ги доставите семинарските трудови по сите предмети кај професорот Маријан Стевановски.

Со почит,
проф. д-р Маријан Стевановски