Новости и Соопштенија

Известување за можност за вршење практична работа во Народна банка на Р. Македонија

 
 
Слика од Admin User
Известување за можност за вршење практична работа во Народна банка на Р. Македонија
од Admin User - понеделник, април 14 2014, 10:07
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека студентите од областа на правото, економијата и информатичките науки, кои се студенти на МИТ Универзитет, имаат можност да вршат практична работа во Народна банка на Република Македонија во периодот од 01.06. до 30.08.2014 година.

Образецот за пријава може да го најдете на официалната страна на Народна банка на РМ (линк). Пополнетата пријава се доставува во архивата на НБРМ или по пошта на адресата: бул.„Кузман Јосифовски Питу“ бр.1, Скопје, најдоцна до 22.04.2014 година, со назнака „за практична работа“.

Факултет за компјутерски науки и технологии
МИТ Универзитет