Новости и Соопштенија

Распоред за прва колоквиумска недела во зимски семестар, академска 2013/2014 година

 
 
Admin User 'ın resmi
Распоред за прва колоквиумска недела во зимски семестар, академска 2013/2014 година
yazan Admin User - 31 Ekim 2013, Perşembe, 14:51
 
Почитувани студенти,

Распоредот за првата колоквиумска недела во зимскиот семестар, академска 2013/2014 година (04.11. - 08.11.2013 година) е следниот:

Ви посакуваме успешна колоквиумска недела.
МИТ Универзитет