Новости и Соопштенија

Известување за промена на термин на јунска испитна сесија

 
 
Admin User 'ın resmi
Известување за промена на термин на јунска испитна сесија
yazan Admin User - 13 Haziran 2013, Perşembe, 11:55
 
Почитувани студенти,

Поради скратена работна недела (неработен ден во петок, 21.06.2013) и тековните обврски за проверка на секое студентско досие (подетално во претходното известување „Увид во досие!“), јунската испитна сесија се одложува за периодот од 24.06.-28.06.2013 година.

Со почит,

Студентска служба
МИТ Универзитет