Новости и Соопштенија

Известување за јунска испитна сесија

 
 
Admin User 'ın resmi
Известување за јунска испитна сесија
yazan Admin User - 7 Haziran 2013, Cuma, 11:59
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека пријавувањето на испити за јунската испитна сесија во академската 2012/13 година ќе биде во периодот од 11.06.2013 до 14.06.2013 година.
Воедно ве известуваме дека на студентите кои ги немаат подмирено финансиските обврски за тековната академска година нема да им биде дозволено да направат пријавување на испитите.

Со почит,
Студентска служба
МИТ Универзитет