Новости и Соопштенија

Распоред за втората колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2012/2013 година

 
 
Admin User 'ın resmi
Распоред за втората колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2012/2013 година
yazan Admin User - 30 Mayıs 2013, Perşembe, 13:31
 
Почитувани студенти,

Распоредот за втората колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2012/2013 година е следниот:


Ви посакуваме успешна колоквиумска недела
МИТ Универзитет