Новости и Соопштенија

Распоред за втората колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2012/2013 година

 
 
Слика од Admin User
Распоред за втората колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2012/2013 година
од Admin User - четврток, мај 30 2013, 1:31
 
Почитувани студенти,

Распоредот за втората колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2012/2013 година е следниот:


Ви посакуваме успешна колоквиумска недела
МИТ Универзитет