Новости и Соопштенија

Распоред за втора колоквиумска недела во академската 2012/2013 година

 
 
Admin User 'ın resmi
Распоред за втора колоквиумска недела во академската 2012/2013 година
yazan Admin User - 28 Aralık 2012, Cuma, 20:11
 
Почитувани студенти,

Распоредот на вторите колоквиуми во зимскиот семестар во академската 2012/2013 година е следен:

Ви посакуваме успешна колоквиумска недела

МИТ Универзитет