Новости и Соопштенија

Распоред за втора колоквиумска недела во академската 2012/2013 година

 
 
Слика од Admin User
Распоред за втора колоквиумска недела во академската 2012/2013 година
од Admin User - петок, декември 28 2012, 8:11
 
Почитувани студенти,

Распоредот на вторите колоквиуми во зимскиот семестар во академската 2012/2013 година е следен:

Ви посакуваме успешна колоквиумска недела

МИТ Универзитет