Новости и Соопштенија

Известување за септемвриска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за септемвриска испитна сесија
by Admin User - Monday, 12 September 2011, 1:02 PM
 
Почитувни студенти,

Ве известуваме дека испитите во септемвриската испитна сесија ќе се одржат од среда, 07.09.2011 г. до вторник, 13.09.2011 г., во термини по договор со предметните професори.

Испитите по Англиски јазик ќе се одржат во вторник, 13.09.2011 г., со почеток од 9:00 часот.

Испитите од Историја на архитектурата (1-4) ќе се одржат во понеделник, 12.09.2011 г., во 14:00 часот.

Испитите од Архитектонски конструкции (2 и 3) ќе се одржат во вторник, 20.09.2011 г., во 11:00 часот.

Испитите кај професорот Орце Симов ќе се одржат во понеделник, 12.09.2011 г. и во вторник 13.09.2011 г., со почеток во 10:00 часот.

Испитот по Сметководство ќе се одржи во четврток, 15.09.2011 г., во 12:00 часот.

Испитите кај професорот Александар Андовски ќе се одржат во вторник 13.09.2011 г., со почеток во 14:00 часот.

Испитот по Хемија и примена на хемиски средсва во животната средина ќе се одржи во среда, 14.09.2011 г., во 14:00 часот

Студентска служба
МИТ Универзитет