Новости и Соопштенија

Известување за концерт на Влатко Илиевски

 
 
Слика од Admin User
Известување за концерт на Влатко Илиевски
од Admin User - среда, мај 26 2010, 2:53
 
На 05.06. 2010 г. (сабота), во арена Борис Трајковски, Влатко Илиевски ќе одржи концерт.
На своите студенти и сите матуранти, МИТ Универзитет им обезбеди бесплатни влезници.
Сите кои што сакаат да присуствуваат на спектаклот кој ќе го приреди Влатко Илиевски, влезниците ќе можат да ги подигнат во просториите на МИТ Универзитет, кај м-р Милица Денковска.