Новости и Соопштенија

Известување за втора колоквиумска недела и јунска испитна сесија

 
 
Слика од Admin User
Известување за втора колоквиумска недела и јунска испитна сесија
од Admin User - среда, мај 26 2010, 2:05
 
Почитувани студенти,

Со одлука на Ректорска управа, одлучено е за следните активности во месец јуни:
  • Пријавување за јунска испитна сесија: 01.06. - 04.06.2010г.
  • Подготвителна колоквиумска недела: 01.06. - 04.06.2010г.
  • Втора колоквиумска недела: 07.06. - 11.06.2010г.
  • Јунска испитна сесија: 14.06. - 18.06.2010г.
При пријавување испити во јунската испитна сесија, секој студент е должен да приложи уплатница за уплатени 20 денари од секоја пријава за испит.
Воедно се соопштува одржување на вонредна јулска испитна сесија за студентите кои имаат договори за забрзано студирање. Пријавувањето за оваа дополнителна сесија е од 30.06. - 02.07.2010г. и за секој пријавен испит е потребна уплата од 1500 денари. Истата ќе се одржи во периодот 01.07. - 09.07.2010г.

Студентска служба
МИТ Универзитет