МИТ Универзитет

Новости и Соопштенија

Picture of Драгица Трајковска
ЈУЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА
by Драгица Трајковска - Tuesday, 18 June 2024, 5:26 PM
 
Почитувани студенти, Ве информираме дека пријавувањето на испити за Јулска испитна сесија (вонредна сесија) ќе се спроведе во период од 24.06.2024 - 26.06.2024 година. Потребно е сите студенти да пополнат пријави во службата за студентски прашања со приложена уплатница која ќе биде прикачена на секоја пријава (Ве молиме уплатниците да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија во зависност од тоа колку испити ќе пријавите), секој работен ден од 12:00 -15:00 часот. Јулската испитна сесија ќе се одржи во период од 01.07.2024 - 05.07.2024 година. Термините за ...Read the rest of this topic
(139 words)
 
Picture of Драгица Трајковска
Известување за полагања во јунска сесија кај Вон. проф. д-р Весна Блажевска
by Драгица Трајковска - Monday, 17 June 2024, 2:49 PM
 
Почитувани студенти, Полагањата кај Вон. проф. д-р Весна Блажевска во јунска сесија, по сите предмети и од сите факултети, ќе се одржат на 20.06.2024 година во 10 часот. Со почит, МИТ Универзитет
 
Picture of Драгица Трајковска
Покана за изложба
by Драгица Трајковска - Wednesday, 12 June 2024, 11:17 AM
 


Почитувани студенти,


             Факултетот за Архитектура ве поканува на годишната изложба на студентски проекти, која се состои од 20тина најдобри проекти работени во текот на академската 2023/2024 година.


              ОТВАРАЊЕ: 13.06.2023 г. (четврток) во 18.30 часот, во галерија КО-РА, на кровната градина на домот на градежници


Со почит,

МИТ Универзитет


 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за Јунска испитна сесија, за академска 2023/2024 година на Факултет за Психологија
by Драгица Трајковска - Wednesday, 12 June 2024, 8:55 AM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е Распоредот за Јунска испитна сесија, за академска 2023/2024 година на Факултет за Психологија.


Со почит,

МИТ Универзитет


Picture of Драгица Трајковска
Распоред за Јунска испитна сесија 2024 година на Факултет за безбедносни науки
by Драгица Трајковска - Tuesday, 11 June 2024, 12:29 PM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е Распоредот за Јунска испитна сесија, академска 2023/2024 година на Факултет за безбедносни науки.


Со почит,

МИТ Универзитет