МИТ Универзитет

Новости и Соопштенија

Picture of Драгица Трајковска
Запишување летен семестар
by Драгица Трајковска - Wednesday, 31 January 2024, 3:35 PM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека Запишување летен семестар ќе се врши во период од 05.02.2024 – 09.02.2024 година. Потребно е сите студенти да пополнат семестрален лист за запишување на семестар во службата за студентски прашања со приложена уплатница  (Ве молиме уплатниците  да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија), секој работен ден од 09:00 -15:00 часот.

Ве замолуваме за ажурност и редовност за запишување летен семестар, со цел непречено одвивање на Вашиот академски статус.


Со почит,

 МИТ Универзитет
 
Picture of Драгица Трајковска
ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА
by Драгица Трајковска - Sunday, 7 January 2024, 4:58 PM
 

Почитувани студенти,

 

Ве информираме дека пријавувањето на испити за Февруарска  испитна сесија (редовна сесија) ќе се врши во период од 15.01.2024 – 22.01.2024 година. Потребно е сите студенти да пополнат пријави во службата за студентски прашања со приложена уплатница која ќе биде прикачена на секоја пријава (Ве молиме уплатниците да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија, онолку испити што ќе полагате), секој работен ден од 09:00 -15:00 часот.

 

Февруарската испитна сесија ќе се одржи во период од 29.01.2024 – 02.02.2024 година. Термините за полагање ...

Read the rest of this topic
(178 words)
 
Picture of Драгица Трајковска
Заверка на зимски семестар за академската 2023/24 година
by Драгица Трајковска - Sunday, 7 January 2024, 4:55 PM
 

Почитувани студенти,

 

Ве информираме дека Заверка на зимски семестар за академската 2023/24 година ќе се врши во период од 15.01.2024 – 22.01.2024 година. Потребно е сите студенти да пополнат семестрален лист за заверка на семестар во службата за студентски прашања со приложена уплатница  (Ве молиме уплатниците  да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија), секој работен ден од 09:00 -15:00 часот.

Ве замолуваме за ажурност и редовност, со цел непречено одвивање на Вашиот академски статус.


Со почит,

МИТ Универзитет 
Picture of Драгица Трајковска
СРЕЌНА НОВА 2024 ГОДИНА
by Драгица Трајковска - Sunday, 31 December 2023, 7:58 PM
 

Почитувани студенти,

Помина уште една успешна година. Ви посакуваме следната 2024 година да Ви биде поуспешна, полна со среќа, здравје, бериќет и со успех во Вашето студирање.

Ве известуваме дека Универзитетот нема да работи до 14.01.2024 година.

Се гледаме на 15.01.2024 година.

СРЕЌНА НОВА 2024 ГОДИНА

Со почит,

МИТ Универзитет


Story pin image


 
Picture of Драгица Трајковска
Пријавување за втора колоквиумска недела од зимскиот семестар
by Драгица Трајковска - Thursday, 7 December 2023, 9:49 AM
 

Почитувани студенти,

 

Ве информираме дека пријавување на втората колоквиумска недела од зимскиот семестар ќе се спроведе во период од 11.12.2023 – 15.12.2023 година. Потребно е сите студенти да пополнат пријави за колоквиум и семинарска работа во службата за студентски прашања со приложена уплатница која ќе биде прикачена на секоја пријава (Ве молиме уплатниците да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија во зависност од тоа колку колоквиуми ќе пријавите), секој работен ден од 09:00 -15:00 часот.

Втората колоквиумска недела од зимскиот семестар ќе се одржи во...

Read the rest of this topic
(124 words)