МИТ Универзитет

Новости и Соопштенија

Picture of Елеонора А.
ЗАВРШНИ ПРЕСМЕТКИ
by Елеонора А. - Monday, 6 July 2020, 3:34 PM
 

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека завршните пресметки се во тек.

Оние студенти  кои веќе поднеле пријава на меилот eleonoram.mit@gmail.com со наслов ЗАВРШНА ПРЕСМЕТКА, ќе бидат конткатирани  веднаш по завршување на сите процедури.

Оние студенти кои немаат поднесено барање за ЗАВРШНА ПРЕСМЕТКА, истото можат да го направат на горенаведениот меил,  со дополнителни податоци во меилот, име и презиме, број на индекс, факултет и контакт телефон.

Поради сируацијата со ковид 19, процесот на обработка на податоците е посложен, затоа Ве замолуваме за трпение и соработка, се со...

Read the rest of this topic
(123 words)
 
Picture of Елеонора А.
ЈУЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА
by Елеонора А. - Saturday, 27 June 2020, 7:37 PM
 

Почитувани студенти,

Од 1ви до 3ти јули, се врши пријавување на испити за јулска ( казнена) испитна сесија.


Полагањата за јулска сесија ќе бидат од 8ми до 9ти јули.


Како и до сега, пријавувањето и полагањто ќе се одвиваат преку интенет. 

Ве молиме да ги запазите роковите.

За подетални информации јавете се на тел: 078/268-268 и 076/319-319


Со почит МИТ Универзитет

 
Picture of Елеонора А.
Правен факултет, меѓународни односи и дипломатија / Безбеднисни науки
by Елеонора А. - Saturday, 27 June 2020, 7:29 PM
 

Почитувани студенти,

Резултатите по предметот Казнено право, полаган во јунска сесија можете да ги погледнете тука.

 
Picture of Елеонора А.
ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ - ИНФОРМАЦИИ ЗА ЈУНСКА СЕСИЈА
by Елеонора А. - Monday, 1 June 2020, 3:01 PM
 

Почитувани студенти,

Сите инфирмации во врска со испитите во јунската сесија ( термини и начин на полагање) како и детали за изработката на семинарските трудови за избраниот предмет, можете да  добиете кај:

Проф. Маријан Маџовски
тел: 071/279-517
Предмет:
-Административно право

Проф. Сашо Дуковски
тел: 070/504-500
Предмет:
- Семејно наследно право
- Облигационо право
- Деловно право

Проф. Владимир Пивоваров
тел: 075/436-822
Предмет:
- Финансово право

Проф. Крсте Краевски
тел: 072/249-161

Со почит,
МИТ Универзитет

 
Picture of Елеонора А.
ЈУНСКА СЕСИЈА - ПОЛАГАЊЕ ВТОР КОЛОКВИУМ / ПРИЈАВА НА ИСПИТИ ЈУНСКИ ИСПИТЕН РОК / ПОЛАГАЊЕ - ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА / ЗАВЕРКА НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР
by Елеонора А. - Wednesday, 27 May 2020, 2:31 PM
 

Почитувани студенти,

Полагањето на втор колоквиум во јуни ќе се врши од 1ви до 4ти јуни. 
 Уплатниците, потребно е да се приложат на професорот пред почетокот на полагањето на колоквиумот, истите треба да бидат уплатени максимум една недела пред предвидениот термин за полагање. Со уплатницата од секој колоквиум потребно е да приложите и семинарскиот труд како и уплатницата за пријавен семинарски труд во вредност од 620 денари.

Пријавувањето на испити во јунска испитна сесија ќе се врши од 9ти до 12ти јуни.


Полагање на испити во јунска испитна сесија  бидат од 22ри до 26ти јуни.                 ...

Read the rest of this topic
(217 words)