МИТ Универзитет

Новости и Соопштенија

Picture of Елеонора А.
ЗАВРШНА ПРЕСМЕТКА
by Елеонора А. - Tuesday, 24 March 2020, 1:29 PM
 

Почитувани студенти,

Сите кои имате потреба од завршна пресметка за дипломска/магистерска, Ве молам да ги испратите вашите податоци, име, презиме, факултет, година на запишување, број на индекс и телефонски број, Subject -  ЗАВРШНА ПРЕСМЕТКА за (име и презиме на студентот) на меил: eleonoram.mit@gmail.com. 

Студентска служба - МИТ Универзитет


 
Picture of Елеонора А.
ИЗВЕСТУВАЊЕ !!!
by Елеонора А. - Thursday, 19 March 2020, 7:46 PM
 

Почитувани студенти, 


Ве известуваме дека сите информации околу онлајн предавањата, колоквиумите и испитната сесија можете да ги добиете од деканите на вашите факултетите и студентска служба на меил. eleonoram.mit@gmail.com како и на телефон 076/319-319.

Ве потсетуваме дека тековните уплати за школарина, испити и колоквиуми се одвиваат како и до сега, односно во предвидениот рок за уплата.

Напоменуваме дека согласно досегашната практика потребно е да приложите уплатница испратена на меил кај деканот и на студентски прашања на меил: eleonoram.mit@gmail.com, пред почетокот на ...

Read the rest of this topic
(194 words)
 
Picture of Благој Цонев
Меѓународни односи / Транзициска правда
by Благој Цонев - Tuesday, 17 March 2020, 5:17 PM
 

Меѓународни односи / Транзициска правда


Се известуваат студентите кои ги слушаат предметите Меѓународни односи и Транзициска правда кај доц. д-р Благој Цонев дека:

ВО СОГЛАСНОСТ СО ПРЕПОРАКИТЕ НА РЕКТОРСКАТА УПРАВА на МИТ УНИВЕРЗИТЕТ, како и со тие на ДЕКАНОТ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БКФК, ПРЕДАВАЊАТА ЌЕ СЕ ИЗВРШУВААТ online  ЗАПОЧНУВАЈЌИ ОД 23 МАРТ 2020 г. за Меѓународни односи со почеток во 09.00 часот, односно 24 МАРТ 2020 г. за ТРАНЗИЦИСКА ПРАВДА со почеток во 09.00 часот!

 ПРЕДАВАЊАТА ПО ДВАТА ПРЕДМЕТА ЌЕ СЕ ИЗВЕДУВААТ ПРЕКУ Skype. Притоа секој студент треба најкасно до недела 22 март 2020 г. да ...

Read the rest of this topic
(129 words)
 
Picture of Елеонора А.
ИЗВЕСТУВАЊЕ !!!
by Елеонора А. - Tuesday, 10 March 2020, 2:41 PM
 

ПОЧИТУВАНИ СТУДЕНТИ И ВРАБОТЕНИ НА МИТ УНИВЕРЗИТЕТ - СКОПЈЕ!


ПО ПОДНЕСЕНИОТ ЗАПИСНИК ОД КОМИСИЈАТА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ - МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО НА РЕПУБЛИКА С. МАКЕДОНИЈА ДОНЕСЕ ОДЛУКА:

Градинките, основните и средните училишта и сите воспитно-образовни институции ќе бидат затворени во наредните 14 дена, како заострена мерка поради превенција од ширење на коронавирусот.

СО ПОЧИТ,

МИТ УНИВЕРЗИТЕТ - СКОПЈЕ


 
Picture of Елеонора А.
АПСОЛВЕНТИ - ФОТОГРАФИРАЊЕ ЗА ТАБЛО
by Елеонора А. - Wednesday, 4 March 2020, 12:20 PM
 


Се известуваат сите апсолвенти при МИТ Универзитет, најдоцна до 20ти март да се пријавават кај деканите на своите факултети, се со цел да се оформи што попрецизна бројка на студенти кои ќе се фотографираат за табло. 

Откако ќе се финализира листата, сите пријавени апсолвенти дополнително ќе бидат известени за времето и локацијата на фотографирањето. 

Со почит,

МИТ Универзитет