Новости и Соопштенија

Промена на Распоред на предавања- Факултет за психологија во зимски семестар 2023/24

 
 
Драгица Трајковска 'ın resmi
Промена на Распоред на предавања- Факултет за психологија во зимски семестар 2023/24
yazan Драгица Трајковска - 3 Ekim 2023, Salı, 09:46
 

Почитувани студенти,


Во прилог е промената на распоредот на предавања, на Факултет за психологија во зимски семестар, во академската 2023/24 година.


Со почит,

МИТ Универзитет