Новости и Соопштенија

Промена на Распоред на предавања- Факултет за психологија во зимски семестар 2023/24

 
 
Слика од Драгица Трајковска
Промена на Распоред на предавања- Факултет за психологија во зимски семестар 2023/24
од Драгица Трајковска - вторник, октомври 3 2023, 9:46
 

Почитувани студенти,


Во прилог е промената на распоредот на предавања, на Факултет за психологија во зимски семестар, во академската 2023/24 година.


Со почит,

МИТ Универзитет