Новости и Соопштенија

Промена на Распоред на предавања- Факултет за психологија во зимски семестар 2023/24

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Промена на Распоред на предавања- Факултет за психологија во зимски семестар 2023/24
by Драгица Трајковска - Tuesday, 3 October 2023, 9:46 AM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е промената на распоредот на предавања, на Факултет за психологија во зимски семестар, во академската 2023/24 година.


Со почит,

МИТ Универзитет