Новости и Соопштенија

Академскиот календар за учебната 2022 / 2023 на МИТ Универзитет Скопје

 
 
Драгица Трајковска 'ın resmi
Академскиот календар за учебната 2022 / 2023 на МИТ Универзитет Скопје
yazan Драгица Трајковска - 9 Ağustos 2022, Salı, 12:56
 


Почитувани студенти,


  Во прилог е Академскиот календар за учебната 2022 / 2023 на МИТ Универзитет Скопје.

 

Со почит,

 МИТ Универзитет