Новости и Соопштенија

Академскиот календар за учебната 2022 / 2023 на МИТ Универзитет Скопје

 
 
Слика од Драгица Трајковска
Академскиот календар за учебната 2022 / 2023 на МИТ Универзитет Скопје
од Драгица Трајковска - вторник, август 9 2022, 12:56
 


Почитувани студенти,


  Во прилог е Академскиот календар за учебната 2022 / 2023 на МИТ Универзитет Скопје.

 

Со почит,

 МИТ Универзитет