Новости и Соопштенија

Академскиот календар за учебната 2022 / 2023 на МИТ Универзитет Скопје

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Академскиот календар за учебната 2022 / 2023 на МИТ Универзитет Скопје
by Драгица Трајковска - Tuesday, 9 August 2022, 12:56 PM
 


Почитувани студенти,


  Во прилог е Академскиот календар за учебната 2022 / 2023 на МИТ Универзитет Скопје.

 

Со почит,

 МИТ Универзитет