Новости и Соопштенија

ИЗВЕСТУВАЊЕ-КОЛЕКТИВЕН ГОДИШЕН ОДМОР

 
 
Драгица Трајковска 'ın resmi
ИЗВЕСТУВАЊЕ-КОЛЕКТИВЕН ГОДИШЕН ОДМОР
yazan Драгица Трајковска - 13 Temmuz 2022, Çarşamba, 15:01
 

Почитувани студенти,


   Заврши уште една академска година.

   Вработените на МИТ Универзитет ќе бидат на колективен годишен одмор во период од 18.07.2022 до 05.08.2022 година.

   МИТ Универзитет на сите студенти Ви посакува убав и пријатен одмор и успеси во новата 2022/23 академска година.


Со почит,

МИТ Универзитет

Ректор

Проф. д-р. Звонимир Јанкулоски