Новости и Соопштенија

ИЗВЕСТУВАЊЕ-КОЛЕКТИВЕН ГОДИШЕН ОДМОР

 
 
Picture of Драгица Трајковска
ИЗВЕСТУВАЊЕ-КОЛЕКТИВЕН ГОДИШЕН ОДМОР
by Драгица Трајковска - Wednesday, 13 July 2022, 3:01 PM
 

Почитувани студенти,


   Заврши уште една академска година.

   Вработените на МИТ Универзитет ќе бидат на колективен годишен одмор во период од 18.07.2022 до 05.08.2022 година.

   МИТ Универзитет на сите студенти Ви посакува убав и пријатен одмор и успеси во новата 2022/23 академска година.


Со почит,

МИТ Универзитет

Ректор

Проф. д-р. Звонимир Јанкулоски