Новости и Соопштенија

КОНКУРС ЗА ТРАНСФЕР НА СТУДЕНТИ - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА

 
 
Елеонора А. 'ın resmi
КОНКУРС ЗА ТРАНСФЕР НА СТУДЕНТИ - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА
yazan Елеонора А. - 21 Ocak 2020, Salı, 14:50
 

 

МИТ Универзитет рапишува КОНКУРС ЗА ТРАНСФЕР НА СТУДЕНТИ од други универзитети во прва, втора, трета  и четврта година, заклучно со 14 февруари 2020 година.

Повеќе информаци околу наставните програми на факултетите, времетрањето и цената на студиите можете да добиете на :

Тел: 076/319-319 – МИТ Универзитет, Скопје - Аеродром

Тел: 078/268-268 – МИТ Универзитет, Скопје - Центар

Секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот


МИТ Универзитет, Скопје