Новости и Соопштенија

АКТИВНОСТИ ЗА ЈАНУАРИ И ФЕВРУАРИ 2020 ГОДИНА

 
 
Елеонора А. 'ın resmi
АКТИВНОСТИ ЗА ЈАНУАРИ И ФЕВРУАРИ 2020 ГОДИНА
yazan Елеонора А. - 21 Ocak 2020, Salı, 14:48
 

Активности за јануари и февруари 2020 година на МИТ Универзитет

 

- Уплата на втора рата школарина:

 од 8 - 14 јануари 2020 година;

 

Заверка на зимски семестар:

  од 8 - 14 јануари 2020 година;

 

- Пријавување на испити во февруарска испитна сесија:

 од 20 - 24 јануари 2020 година;

 

- Февруарска испитна сесија:

 од 3 - 10 февруари 2020 година;

 

Започување на летен семестар :

од 10 - 12 февруари 2020 година;

 

Запишување на летен семестар:

 од 17 - 21 февруари 2020 година;