Новости и Соопштенија

Резултати од испити кај Проф. д-р Маријан Стевановски

 
 
Слика од Маријан Стевановски
Резултати од испити кај Проф. д-р Маријан Стевановски
од Маријан Стевановски - четврток, февруари 21 2019, 12:04
 

Резултати од испити кај Проф. д-р Маријан Стевановски, февруарска сесија 2019 година. Во секоја работна страница од табелата се дадени предметите. Фајлот е наменет само за читање.