Новости и Соопштенија

Известување за испитите по германски јазик

 
 
Picture of Admin User
Известување за испитите по германски јазик
by Admin User - Wednesday, 20 June 2018, 12:32 PM
 

Се известуваат студентите кои имаат пријавено испит по германски јазик во четврток (21.06.2018), дека испитот наместо во 11:00 ч. ќе започне во 12:00 ч.

МИТ Универзитет