Новости и Соопштенија

Известување за испитите кај проф. д-р Марула Николоска

 
 
Невена Цонева 'ın resmi
Известување за испитите кај проф. д-р Марула Николоска
yazan Невена Цонева - 18 Haziran 2018, Pazartesi, 11:48
 

Се известуваат студентите од Факултетот за архитектура дека испитите кај проф. д-р Марула Николоска ќе се одржат по следниот распоред:

  • Историја на архитектура 1, 3 и 4 - Вторник, 19.06.2018, во 12.00, П3
  • Основи на архитектонско проектирање - Вторник, 19.06.2018, во 13.00, П3

МИТ Универзитет