Новости и Соопштенија

Известување за студентите на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси

 
 
Admin User 'ın resmi
Известување за студентите на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси
yazan Admin User - 15 Mayıs 2015, Cuma, 17:32
 
Почитувани,

Ве известуваме дека во вторник, 19.05.2015 година, со почеток во 9:30 часот, во Центарот за Плазма Технологии - Плазма ќе се одржи задолжителна практична настава за сите студенти на Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси при МИТ Универзитет.
Поаѓање во 9:00 часот пред зградата на МИТ Универзитет.

Со почит,
Факултет за менаџмент на еколошки ресурси