Новости и Соопштенија

Известување за полагање на Факултетот за архитектура во јунска сесија

 
 
Admin User 'ın resmi
Известување за полагање на Факултетот за архитектура во јунска сесија
yazan Admin User - 10 Haziran 2014, Salı, 18:59
 
Почитувани студенти,

Испитите по предметите Историја на архитектура 1, 2, 3 и 4 ќе се одржат во четврток, 12.06.2014 година, во 14:00 часот во Лабораторија 2.

Со почит,
проф. д-р Марула Николоска