Новости и Соопштенија

Информација за уплати за школарина

 
 
Драгица Трајковска 'ın resmi
Информација за уплати за школарина
yazan Драгица Трајковска - 3 Haziran 2021, Perşembe, 10:13
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека рокот за уплата на целосната сума за школарина истече на 31.5.2021 година. Ако досега ги немате подмирено финансиските обврски, Ве замолуваме тоа да го направите во најкраток можен рок, бидејќи во спротивно нема да може да полагате испити во јунската сесија и нема да може да заверите семестар.


Ви благодариме.


Со почит,

МИТ Универзитет