Новости и Соопштенија

Информација за уплати за школарина

 
 
Слика од Драгица Трајковска
Информација за уплати за школарина
од Драгица Трајковска - четврток, јуни 3 2021, 10:13
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека рокот за уплата на целосната сума за школарина истече на 31.5.2021 година. Ако досега ги немате подмирено финансиските обврски, Ве замолуваме тоа да го направите во најкраток можен рок, бидејќи во спротивно нема да може да полагате испити во јунската сесија и нема да може да заверите семестар.


Ви благодариме.


Со почит,

МИТ Универзитет