Новости и Соопштенија

Информација за уплати за школарина

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Информација за уплати за школарина
by Драгица Трајковска - Thursday, 3 June 2021, 10:13 AM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека рокот за уплата на целосната сума за школарина истече на 31.5.2021 година. Ако досега ги немате подмирено финансиските обврски, Ве замолуваме тоа да го направите во најкраток можен рок, бидејќи во спротивно нема да може да полагате испити во јунската сесија и нема да може да заверите семестар.


Ви благодариме.


Со почит,

МИТ Универзитет